Broj postova : 429 Reputation : 5 Join date : 16.07.2010 Age : 27 Lokacija : To tebe netreba da zanima...xD
Ja sam se prijavlila za nastavnika muzikologije.Za nastavu se prijavilo šest ucenika, tako da možemo početi... Prvo ću se predstaviti:
Ja sam Anđela (Miley Cyrus). Biti ću vaša profesorica muzikologije.Domaće zadatke ćete mi slati na PM da ne bi bilo slučajno kopiranja.Sva pitanja koja imate možete me pitati u mojoj kancelariji.Ocjene dajem od 1 do 5, ako netko ne dođe na nastavu dobija minus kao i neopravdani.Tri misnusa su jedan,a tri plusa za pola ocjene više. Nastava počimlje sutra!
Broj postova : 429 Reputation : 5 Join date : 16.07.2010 Age : 27 Lokacija : To tebe netreba da zanima...xD
Spoiler:
1. SAT Sta je muzika?
Nemožemo da je dodirnemo, al je vrlo dobro osećamo i uživamo u njoj.Ona nas ispunjava i čini nam lepšim svakodnevnicu. Pokušajte zamisliti život bez nje! Prisutna je u svim porama našeg života.Od samog ‚‚Dobrog jutra'' do ‚‚Laku noć''.Za svako stanje naše psihe u njoj možemo pronaći najboljeg prijatelja.
Domaći:
Naćićete na YouTube vašu omiljenu pjesmu i dodacete takodje text te pjesme... Domaći mi šaljete na PM.